Over De Busband

Hallo beste mensen,


Heel hartelijk welkom op onze website van Busband uit de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Maak gerust wat tijd vrij en neem via onze website een kijkje in de keuken van dit vrolijke en bonte gezelschap uit Neer'lands oude Romeinse stad aan de Waal. De website kan u veel informatie verschaffen over ons orkest.

Oja hoor, we kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar dit bonte gezelschap. Nou, dat treft, in een paar woorden zullen wij proberen onder woorden te brengen wat de muzikanten bezield heeft om al jaren allerlei podia te beklimmen en het "gevoel Busband Nijmegen" uit te dragen.

Maar, eigenlijk is het toch vrij simpel? De liefde voor goede muziek en het met anderen op een gezellige manier ten gehore brengen. Dat heeft de Busband Nijmegen in al die jaren gemaakt tot wat we nu zijn: een ongedwongen, frisse en vrolijke enthousiaste groep muzikanten die lekkere up tempo, swingende en afwisselende muziek maakt tijdens allerlei verschillende optredens.

De Busband bestaat in 2023 alweer 37 jaar (!) en bestaat uit een hechte groep muzikanten die het uitstralen plezier te hebben in muziek maken. En dat laten we dan ook elk optreden opnieuw zien! In al die jaren is de Busband getransformeerd tot een olijk, gezellig en kleurrijk feestorkest met een geheel eigen stijl en muziekrepertoire.

Altijd leuk om te weten: Het orkest wordt veel gevraagd om optredens te verzorgen in binnen- en buitenland. En dat gegeven pleit voor een goede inschatting van de muzikale smaak van het publiek. En we doen altijd ons uiterste best om het publiek zo aangenaam mogelijk te vermaken. Het plezier van muziek maken straalt ook van de band af. De Busband kunt u dweilend aantreffen op een festijn of smaakvol gekleed een chique optreden verzorgen maar net zo makkelijk in concertverband een sfeervol optreden zien verzorgen.

Waar u ons ook aantreft, bij het orkest staan altijd plezier, ongedwongenheid, vrolijkheid, de verzorgde muzikaliteit het element show en het kleurrijke kijk en luisterplezier voorop. Geniet het publiek? Dan genieten wij ook!
Een ontmoeting met het orkest is meteen een Feest der Herkenning: vele swingende hits en medleys van bekende vlotte oude en nieuwe dans & feest klassiekers passeren in hoog tempo de revue. Busband Nijmegen: d? garantie voor 'n gezellig en geslaagd feest!


          

                                                        Veel leesplezier, en neem gerust contact op!