Over De Busband

dag beste bezoeker,


Heel hartelijk welkom op onze website van Busband uit de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Maak gerust wat tijd vrij en neem via onze website een kijkje in de keuken van dit vrolijke en bonte gezelschap uit Neer'lands oude Romeinse stad aan de Waal. De website kan u veel informatie verschaffen over ons orkest.

De liefde voor goede muziek en het op een gezellige manier laten horen. Dat heeft de Busband Nijmegen in al die jaren gemaakt tot wat we nu zijn: een ongedwongen, frisse en vrolijke enthousiaste groep muzikanten die lekkere up tempo, swingende en afwisselende muziek maakt tijdens allerlei verschillende optredens.

De Busband bestaat in 2023 alweer 37 jaar (!) en bestaat uit een hechte groep muzikanten die plezier hebben in muziek maken. En dat laten we dan ook elk optreden opnieuw zien! In al die jaren is de Busband getransformeerd tot een vrolijk, gezellig en kleurrijk feestorkest met een geheel eigen stijl en muziekrepertoire.

Waar u ons ook aantreft, bij het orkest staan altijd plezier, ongedwongenheid, vrolijkheid, de verzorgde muzikaliteit het element show en het kleurrijke kijk en luisterplezier voorop. Geniet het publiek? Dan genieten wij ook!
          

                    Veel leesplezier, en neem gerust contact op!